КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 26 серпня 2021 р. N 901

Київ

Про внесення змін до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р. N 1251 (Офіційний вісник України, 2011 р., N 1, ст. 35; 2020 р., N 17, ст. 675, N 89, ст. 2891), зміни, що додаються.

 

Прем'єр-міністр України

Д. ШМИГАЛЬ



Інд. 67

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 26 серпня 2021 р.
N 901

ЗМІНИ,
що вносяться до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв, тютюнових виробів і рідин, що використовуються в електронних сигаретах

1. Пункт 10 після абзацу п'ятого доповнити новим абзацом такого змісту:

"Строк одержання марок акцизного податку покупцем марок (виробником) визначається за погодженням між продавцем марок і покупцем марок, але становить не більше трьох робочих днів від дати подання таким покупцем зазначених у цьому пункті документів.".

У зв'язку з цим абзац шостий вважати абзацом сьомим.

2. В абзаці четвертому пункту 23 слова "картриджі, заправні контейнери та інші ємності для рідин" замінити словами "ємності (упаковки) з рідиною".

3. Пункт 27 після абзацу другого доповнити новим абзацом такого змісту:

"Строк утилізації повернутих продавцю пошкоджених марок акцизного податку становить не більше 120 календарних днів з моменту отримання ним таких марок для їх подальшої утилізації.".

У зв'язку з цим абзаци третій - шостий вважати відповідно абзацами четвертим - сьомим.